Hvem er vi

SØNDERJYSKE KIDZ
SponsorerDoner
Hvem er

Sønderjyske Kidz

Sønderjyske Kidz er et håndboldfællesskab for børn og unge i alderen 6-20 år (Individuel vurdering) med udviklingshandicap.
Vi har børn med Dows syndrom, autisme og meget andet. Vi spørger ikke om diagnose, men møder børnene hvor de er.

Sønderjyske Kidz er et hold for hele Sønderjylland. Én landsdel, – ét sammenhold. Spillere og frivillige kommer fra hele landsdelen.

Der er indgået et samarbejde med SønderjyskE som gør, at børnene spiller i SønderjyskE spillertrøjer og trænes bl.a. af SønderjyskE cheftræner, dame- og herrespillere samt øvrige frivillige.

Vi er en selvstændig forening og derfor har vi fået designet vort eget logo, som går hånd i hånd med SønderjyskE logoet.

Sønderjyske Kidz er en del af LykkeLigaen og vi gør en forskel for børnene/de unge mennesker og deres forældre, i forhold til at skabe et fællesskab og gør børnene mere aktive.

Børnene finder glæde og stoltheden af at spille håndbold og være en del af den sønderjyske elite.

Hvad driver os

Vores mission

Sønderjyske Kidz er en del af LykkeLigaen og vi vil være med til at gøre en forskel for børnene/de unge mennesker og deres forældre, i forhold til at skabe et fællesskab og gøre børnene mere aktive.
De har en masse værdier og kan mere end de selv tror 😉 For os er det vigtigt, at de behandles som “almindelige” børn, og derfor tør vi også sætte lidt krav til dem. De er rigtig gode og deres sammenhold er noget helt specielt.

Historien bag

Sønderjyske Kidz

Sønderjyske Kidz blev grundlagt i forår 2017 og endeligt etableret i november 2017. Sønderjyske Kidz er et håndboldfællesskab for børn og unge i alderen 6-18 år med udviklingshandicap. Vi har børn med Dows syndrom, autisme, ADHD og meget andet. Fælles for alle er, – at de har fundet glæden og stoltheden af at spille håndbold.
Sønderjyske Kidz er et hold for hele Sønderjylland. Én landsdel, – ét sammenhold. Spillere og frivillige kommer fra hele landsdelen.
Der er indgået et samarbejde med SønderjyskE som gør, at børnene spiller i SønderjyskE spillertrøjer og trænes bl.a af SønderjyskE cheftræner, dame- og herrespillere samt øvrige frivillige. Vi er en selvstændig forening og derfor har vi fået designet vort eget logo, som går hånd i hånd med SønderjyskE logoet.
Sønderjyske Kidz er en del af LykkeLigaen og vi vil være med til at gøre en forskel for børnene/de unge mennesker og deres forældre, i forhold til at skabe et fællesskab og gøre børnene mere aktive. De har en masse værdier og kan mere end de selv tror 😉 For os er det vigtigt, at de behandles som “almindelige” børn, og derfor tør vi også sætte lidt krav til dem. De er rigtig gode og deres sammenhold er noget helt specielt.
Alle omkring holdet er utrolig glade for at være en del af projektet og holdet vokser stille og roligt. Holdet består idag af over 20 dygtige spillere, som alle glæder sig til at træne hver mandag og ikke mindst glæder de sig til Sønderjyske Kidz Julestævne Alle Tiders LykkeJul den 17. november 2018.
Der er plads til alle, – med udviklingshandicaps. Vi er et glad og anderledes fællesskab 🙂

Adresse

Høgelsebjerg 96, 6200 Aabenraa
Mail: soenderjyskekidz@gmail.com

CVR 39475537

Quick Links

Følg os